SAYFALAR

29 Kasım 2013 Cuma

HAVUÇ REÇELİ


HAVUÇ REÇELİ

MALZEMELER
2 büyük havuç
3 su bardağı şeker
1 adet portakal suyu
1 adet greyfurt suyu
1 su bardağı içme suyu
Yarım adet limonun suyu
yarım adet portakalın rendesi
YAPILIŞI
Havuçları rendeleyiniz,limon suyu hariç bütün malzemeleri tencereye alıp pişmeye bırakınız.Üzerine çıkan köpüğü bir kevgir yardımıyla alınız.Kaynadıktan yaklaşık yarım saat sonra limon suyunu ekleyiniz.Suyunu çektikten sonra altını kapatınız.Sıcakken bir kavanoza koyup soğuyunca ağzını kapatınız.
Afiyet olsun.

Meral UÇARI

www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder